Welkom bij Sdr. Nissum Bed&Bread

Let op: Vanaf Seizoen 2021 hebben we onze appartmenten verhuurd via FeriePartner zomerhuizenverhuurbureau in Vedersø. Kijk op FeriePartner. Onze appartementen hebben nummers 3101, 3102 en 3103.

Ons geheel nieuw verbouwde en nieuw ingerichte B&B, voorheen een oude deense “købmandsbutik” biedt u een luxe en comfortabel onderdak en tevens een goed ontbijt. Sdr. Nissum B&B is slechts 2 km gelegen van de noordzeekust. het is omgeven door een van de mooiste natuurgebieden van Jutland, aan de zgn “Magrit-route”, dichtbij o.a brede zandstranden, het nissum fjord en de uitgestrekte bossen van de Husby klitplantage. De attraktieve ligging biedt veel mogelijkheden voor sight-seeing, wandel-fiets- en ruiterpaden/routes en zeer goede mogelijkheden voor sportvissers.

In totaal bieden we 5 grote appartementen (resp. 2,4,6,6,6, persoons) aan allen met volledig ingerichte keuken en doucheruimtes. Deze kunnen apart gehuurd worden of gezamelijk (totaal 24 personen) waarbij er ook de mogelijkheid is voor gezamelijke ruimte waar met 25 personen kan worden gegeten.

Sdr. Nissum B&B Wordt gerund door 2 Nederlanders: Titia en Maarten